Over ons

Wie kent dat niet?
Dat gevoel als je in Frankrijk op vakantie bent….. “Hier wil ik ook wonen!”

En zo ging dat ook bij ons. Het starten van een kleine chambres d’hôtes in het zuiden van Frankrijk was al lange tijd een droom. Onvoorbereid zouden we niet zijn, want tot mei 2016 hebben we het B&B het Dijkhuis in Eersel met succes gerund. Met die ervaring op zak reisden we af naar het zuiden van Frankrijk om onze droom te verwezenlijken.

We vonden een perceel bouwgrond en aangrenzend natuurgebiedje met een totale oppervlakte van 3.800 m2. Romantisch gelegen aan de “oevers” van het riviertje d’Ilouvre in Babeau-Bouldoux, in het departement Herault in de Languedoc-Roussillon.
Op een kleine 4 kilometer afstand ligt het bekende wijndorp Saint Chinian, waar u de bakker, de slager, de groenteman, gezellige terrasjes en goede restaurants kunt vinden.

In 2018 zijn we gestart met de bouw van ons nieuwe huis en de B&B/chambres d’hôtes en in het voorjaar, op 1 mei 2019, hebben we de deuren van Villa d’illouvre met haar twee ruime gastenkamers geopend.

Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en mogen wij ons verheugen op een 4 sterren classificatie van Booking.com en hebben wij ons aangesloten bij hun Programma voor Aanbevolen Partners.
Wij zetten ons daarmee in om jullie met een uitstekende service en een goede prijs/kwaliteitverhouding een heerlijk verblijf te garanderen.

Bienvenu

Villa d’illouvre ligt aan de rand van Babeau-Bouldoux, een klein dorpje in een rustige omgeving en biedt een indrukwekkend uitzicht over de wijngaarden. Hier kun je genieten van de dingen die het leven goed maken. De rust, de prachtige omgeving, de grote tuin en de familiaire ambiance zorgen voor een optimale sfeer.
Met het heerlijke klimaat, de ongedwongen levensstijl, de dynamiek en de Franse elegantie is het echt het toonbeeld van het goede leven.

Laat u verrassen, ‘t is de moeite waard,  “il vaut le détour”, daar rijdt u voor om.

Gedurende het hele jaar bent u van harte welkom en zien we er naar uit u als onze gast te mogen ontvangen.
Heel graag tot ziens in Babeau-Bouldoux

Albert & Neeltje van Woerkum