Babeau-Bouldoux
Het typisch Franse dorpje waar Villa d'illouvre zijn plek heeft gevonden


Saint Chinian
De belangrijkste plaats in de vallei van de Vernazobre. Het centrum voor winkeltjes, de weekmarkt, terrasjes en gezelligheid!


Cessenon
Een klein maar fotogeniek dorp aan de Orb met kleine trapstraatjes en een gezellig terras bij Café Helder. Even sfeertje proeven!


Roquebrun
Het schilderachtige Roquebrun ligt tegen de bergwand aangeplakt aan de oevers van de Orb. bezoek de Mediterrane tuinen en geniet van het uitzicht over de Gorges de L'Orb. Een mooi startpunt voor een kanotocht naar Cessenon.


Minerve
Daar waar twee rivieren, die het landschap al eeuwen hebben doorklieft, samenvloeien ligt het Kartharendorp Minerve. Een pittoresk en sfeervol dorpje met een eeuwenoude en bloederige geschiedenis. Wandel door de smalle steegjes en ontdek in een wondermooie omgeving de onderaardse doorgang van de rivier.


Béziers
Een stad met een rijke en bewogen geschiedenis waar veel te zien en te doen is. Bezoek de Saint-Nazaire kathedraal of de twee arena’s die de stad rijk is. Les Allées Paul-Riquet waar vaak brocante markt wordt gehouden, en het Musée Fayet. In de oude binnenstad zorgen de smalle straatjes en mooie pleintjes ervoor dat je hier uren kunt rondlopen. Een bezoek aan de 9 sluizen van Fonseranes maakt het bezoek aan deze stad compleet.